ponedeljek, 29. avgust 2016

Krk treking

22.-23.4.2016

Kljub deževni napovedi, smo šli na Krk, saj smo že bili prijavljeni na Adria spring trail. Tokrat smo se že tretjič udeležili trekinga v organizaciji hrvaške Outdoor lige. Vse dogajanje je potekalo v kampu Njivice, kjer smo si zato prislužili tudi 10-odstotni popust za bivanje (sicer smo za 2 noči plačali 45 evrov).
Tek je potekal v treh kategorijah, Challenger: 28,5 km, 600 višincev, Active: 15km, 450 višincev in Light: 6.5 km, 250 višincev. Primož in Aleš sta tekla v kategoriji Challenger, kjer je Aleš zasedel odlično tretje mesto, otroci in midve s Sandro smo se udeležili Light kategorije (temu so rekli family, friend and dogs…), kjer je Žiga zmagal in Anže bil 10-ti (bravo fanta), Marja pa je v kategoriji Active osvojila 2. mesto med ženskami. Torej, prišli, odtekli in pobrali komplet medalj:) Kljub slabemu vremenu je bilo tekačev veliko in tudi vzdušje prav zabavno.







Primož si je privoščil prvo letošnje kopanje v mrzlem morju, mislim, da je bil to edini primerek tisti dan:)
Popoldan smo proslavljali v pizzeriji na koncu kampa, kjer pečejo pice v krušni peči in so res dobre. Tudi ostala ponudba je bila prav nad pričakovanji za hrvaški kamp. Zvečer smo hitro popadali, v nedeljo smo pa mi morali že hitro domov, spet obveznosti. Itak je še vedno deževali, tako, da nismo prav veliko zamujali.

Ni komentarjev:

Objavite komentar