ponedeljek, 22. junij 2015

Turracherhohe

6.3.-8.3.2015
Napovedan je bil krasen sončen vikend in tokrat smo bili čez vikend sami. Nekateri so se namreč že odpravili na morje:) Prispeli smo v petek zvečer in tokrat je bilo na parkirišču ogromno slovenskih kemperjev, letos daleč največ na tej lokaciji.
Sobota je bila krasna sončna, sneg je kar dobro zdržal, gužve ni bilo pretirane.




Nasmučali smo se na polno, vmes izkoristili pavze na toplem spomladanskem soncu (se je poznalo na naši rdeči polti konec dneva). Sicer smo se zabavali ob pogledu na različne primerke - imeli so namreč "Kilttag", tako da je bilo kar nekaj smučarjev oblečenih v kilte in tudi kako drugače namaškaranih.


Sicer sta nas pa sonce in smuka tisti dan dodobra zdelala. Meni se je mudilo še v trgovino, ki ima seveda popolnoma "normalen" delovnik za smučišče - od 8.30 do 16-ih... Intersport zraven pa je odprt celo do 17-ih. Kdo bi zastopil te Avstrijce... Fanta pa sta še skakala v snowparku do konca.
Popoldan in zvečer smo prezabušavali ob branju in gledanju filmov. V nedeljo pa seveda že ob 8.30 na smučišču. Ta dan je bilo pa precej topleje in tudi smučarska vnema je popuščala, tako da smo kar hitro začeli s pavzami na toplem soncu. Jaz sem se potem odpravila delovnim zmagam naproti, pa tudi fanta nista bila prav več dolgo vztrajna. Po kosilu pa je sledilo še mal uživancije na soncu, tokrat smo bili namazani s faktorjem 50

Ni komentarjev:

Objavite komentar