ponedeljek, 22. junij 2015

Katschberg

14.3.-15.3.2015
Sobota je bila namenjena raznim dejavnostim, Primož je tako tekal po Škofjeloških hribih z Bojanom v okviru treking lige, Anže je bil na nogometnem treningu in praznovanju sošolčevega rojstnega dne, jaz pa na joga delavnici. No, do večera smo se ravno nabrali in odpravili na Katschberg, kjer so že bili prijatelji z Zlatkom. Naša Magda je imela sveže prepleskano kabino, tako da je smrdelo po laku in nismo vedeli, če se bo dalo spati. No, ampak se je.
Prispeli smo šele od 9-ih zvečer, kljub temu pa smo si privoščili kumaričice žur, ki se je malce zavlekel. To je seveda pomenilo ne prav zgodnje jutranje vstajanje. Poleg tega so ob 4-ih ponoči tulile sirene, tako da smo hodili okoli kemperjev in se spraševali kaj je narobe.
Zjutraj je pa snežilo, tako da kakšne hude smučarske vneme ni bilo. Smo se tako šele ob pol 11-ih spravili ven, vreme pa se je ravno malce izboljšalo. Vrh Ainecka je bil sicer v megli in pihalo je, zato smo smučali do Sv. Margarete, tam je bilo prav super za spomladansko smučarijo.


Otroke je razganjalo na polno, tudi smučat niso hoteli odnehati, odrasli del pa je bil že malce bolj utrujen. Tako nismo zdržali dalj kot do 2-eh, ker nas je že čakala Illy kavica in smučarski skoki v trgovini (ja, v trgovini imajo najboljšo kavo).

Ni komentarjev:

Objavite komentar