sreda, 22. april 2015

Nassfeld

23.1.-25.1.2015

Tokrat smo se odločili za smučarski vikend v Nassfeldu, napoved je bila lepa, pa še blizu je, saj je v nedeljo popoldan Anže praznoval rojstni dan v Ljubljani.
Kot običajno smo prispeli v petek pozno zvečer in popadali dol. Parkirali smo na parkingu pod Millenium gondolo, še nekaj kemperistov je bilo poleg nas.


V soboto zjutraj smo bili seveda zgodnji, ker se je mudilo smučat. Ob 9-ih smo se že dobili zgoraj z Alešem in Laro in potem seveda smučali na polno skoraj do 15.30. Vmes smo imeli le postanek za kosilo. Smuka je bila najboljša letošnja v Nassfeldu, tako da smo res uživali.


Po smučariji smo imeli še družabni del v kemperju, potem pa sta se Lara in Aleš odpravila domov, saj je doma obležal Žiga z vročino. Mi smo šli še preveriti dogajanje v Baerenhutte, tam seveda "pancertanz" na polno. Tokrat so bilo živahni Avstrijci:) Nismo zdržali prav dolgo...
V nedeljo zjutraj sta šla Primož in Anže na smučarijo, jaz ostala delovna v kemperju, vmes še skuhala kosilo, ker ob 13-ih smo imeli že napovedan odhod proti Ljubljani. Z nami je šel še Matic, tako da sta se fanta med potjo zabavala.

Ni komentarjev:

Objavite komentar