ponedeljek, 30. julij 2012

Vrsar II


Počitnice 9.7.-21.7.2012

Magda je bila tokrat parkirana za 12 dni v Vrsarju, v kampu Portosole, kjer so bili Anže, mama Boga in Eva na počitnicah. Anžetu so bile to najboljše počitnice, saj je spoznal veliko novih prijateljev iz kampa, s katerimi so se igrali cele dneve. Čas je imel samo za spanje in hrano…


Midva s Primožem sva hodila na obisk za vikende. Za vikend pa je bilo malo drugače, saj sva midva prišla z našo novo pridobitvijo, napihljivim kajakom


Čoln sicer dobro »leti«, veslaško tehniko pa bomo morali še izpopolniti. Prva preizkušnja je bila kar malo adrenalinska, saj so bili valovi kar visoki… Ampak mi se ne damo, smo veslali do valobrana v Vrsarju, kjer je morje popolnoma mirno.


Prvi dan smo šli do otočka nasproti Vrsarja, kjer je bilo poleg nas zasidranih v zalivu kar nekaj jadrnic in čolnov. Obala otočka,ki leži proti odprtemu morju, je bila zelo umazana, pihalo je in valovi so bili visoki, na tej obali nasproti Vrsarja, pa je bilo morje čisto mirno in voda čista, tako da smo se namakali. 


Naslednji dan smo se spet napakirali, šli najprej na sladoled in kofetek v Vrsar, parkirali med ribiškimi ladjami:)


Pot smo nadaljevali do »našega« otočka nasproti Vrsarja, kjer sta Primož in Anže raziskovala pod morsko gladino, potem pa smo šli še ob obali proti kampu Orsera, kjer je lepa plaža ob poti  s kamenčki. Anže je užival v skakanju, jaz v sončenju, Primož v morskem raziskovanju, dokler nas niso pregnali črni oblaki.

Ni komentarjev:

Objavite komentar