sreda, 19. oktober 2011

Sirmione in Verona

Sirmione in Verona, 14.-16. 10.

Tokrat smo šli v malo drugačni zasedbi, moja mama, Anže in jaz. Maruša je žurirala na drugem koncu Evrope:) Zato bo poročilo malo krajše.


V petek zvečer smo prišli v Sirmione in prespali na polnem parkirišču z avtodome (21 evrov/24ur, N45.486832 E10.610476) v takem vetru, da je Magdo kar prestavljalo. Parkirišče je sicer drago, je pa zelo blizu vhoda v mesto in ima tudi postajo za praznenje.


Po sobotnem ogledu tega zanimivega mesteca na ozkem rtu v Gardskem jezeru smo se popoldne odpravili v Verono. Parkirali smo v centru, spet na parkirišču za avtodome (N45.443956 E10.987657), ki pa nima postaje. (15 evrov/24 ur). Do starega mestnega jedra je 10 minut peš. Tu smo bili ponoči sami. Parkirišče je varno in mirno.


Verona je veliko mesto, preveliko za en dan, vendar za prvi vtis je dovolj. Ogledali smo si nekaj znamenitosti in se sprehodili po mestu.


Več fotk je na Picasi.

2 komentarja:

  1. Magda in Primož,
    hvala za super nasvete. Smo spali v Veroni na istem parkirišču in smo tudi bili edini tam pa je bilo vse ok. Spali smo tudi v Sirmione na tem parkirišču, prišli pozno zvečer direktno iz Gardalanda in je bilo super, ker se je drugi dan napolnil do konca. Tam smo tudi natočili vodo saj jo na nobeni pumpi sicer ni mogoče dobiti. Odlična lokacija, ker je tako blizu mesteca.
    Hvala vama,
    Sušniki

    OdgovoriIzbriši