sreda, 5. november 2014

Bovec, festival športa in zabave

Vikend 22.-24.8.2014

Kljub slabi napovedi smo se odpravili v Bovec, na festival športa in zabave. Cel koncept festivala je bil zelo obetaven, žal pa organizatorjem vreme res ni bilo naklonjeno. No, mi se nismo dali, glede na to, da po naši Turčiji nismo bili nikjer. Naša Magda se je namreč potepala po Franciji (Provansa in Bretanija) s Primoževim bratom in na Chiosu z mojo sestro.
Nastanili smo s v kampu Polovnik, ki je bil najbližje letališču, kjer so potekali koncerti in ostali dogodki. V petek zvečer celo ni deževalo, tako da sva midva uspela priti na koncert Dubioza kolektiva. Anže se je odločil, da ostane v kemperju, je imel tudi probleme z ušesom. Koncert je bil odličen, fantje naredijo res žur, ljudi pa je bilo še kar nekaj glede na res obupno vreme.
V soboto zjutraj je imel Primož orientacijski tek 20 km. In je bil tretji med moškimi, dobil ovčko in še nagrado. Bravo Primož:)


Deževalo je cel dan, res obupno. Popoldan smo šli na prireditveni prostor, tam so bili samo tekmovalci iz teka in kolesarjenja, res žalostno. Počakali smo podelitev, pojedli kosilo in se zaprli nazaj v kemper. Zvečer bi moral biti koncert Dan D pa še par bendov, no pa so potem organizatorji vse skupaj odpovedali, ker je bilo res obupno vreme.
Nedeljsko jutro je bilo pa krasno, sončno, tako da smo videli kako je lepa okolica… Žal smo se morali zgodaj odpraviti, ker je moja babica praznovala 90 let:).

Ni komentarjev:

Objavite komentar