sreda, 20. november 2013

Triglav tek, Praznovanje 40-letnic na Obali

Vikend 14.-15.9.2013

Ta vikend nam je avtodom služil samo kot zelo priročno prenočišče. V soboto zjutraj smo najprej odtekli na Triglav teku na Brdu pri Kranju.


Vreme je bilo krasno, midva z Anžetom sva odtekla družinski tek 3 km, Primož je odtekel 10 km, potem pa se nam je že mudilo naprej na barko, kjer sta Simona in Martin praznovala 40 let. Zbirno mesto smo imeli v marini v Portorožu, od tam pa smo odpluli mimo Pirana do Strunjana, kjer so se nekateri kopali in kjer smo pobrali še zamudnico Tjašo.


Po kopanju in večerji smo odpluli še do Mesečevega zaliva in se potem v sončnem zahodu vračali nazaj. Slovenska obala je prav lepa s te perspektive in tudi praznovanje je bilo prav zabavno. Ko smo se vrnili nazaj, smo si v Alaji najprej pogledali zmago Slovenskih košarkašev nad Grki, nato pa smo šli v Kanelo na koncert Zmelkoow.


Še vedno so izjemno zabavni, s pevko Nušo še boljši. Koncert je trajal kar do ene pol dveh. Mimogrede smo šli še do Paprike, kjer je bil preostanek družbe, pa nas tamkajšnje dogajanje ni preveč navdušilo. Ni se nam še šlo spat, pa smo hoteli zbuditi prijatelje na barki, pa nam tudi to ni uspelo, tako da smo se tudi mi odpravili spat.

Zjutraj smo se oglasili pri Simoni in Martinu v Rezidenci Čeligo v Seči, zelo lepo in prijetno urejeno.


Tam smo si privoščili odličen zajtrk, tudi osebje je potrebno pohvaliti, zelo so prijazni. Idealna lokacija za kak romantičen vikend:) nato pa sta nas Deni in Tina zapeljala še z jadrnico do Pirana. Se je že nakazovalo poslabšanje vremena, jugo je pihal, valovi so bili in počasi se je začelo oblačiti.



Ni komentarjev:

Objavite komentar