nedelja, 10. april 2016

Burger fest, Olimpijski festival s športnimi asi, Moeltal

17.-18.10.2015
Po jutranji fuzbal tekmi NK Šmartna našega otroka, smo šli najprej v mesto na Burger fest in Olimpijski festival s športnimi asi na Kongresnem trgu. Dogajanje v Ljubljani zasluži omembo, čeprav smo bili tam brez kemperja:) Burger fest resnično ponuja širok nabor burgerjev in piva, naš zmagovalec je bil burger Pivohrama Golar iz Gornje Radgone (pridemo tudi tja), res odličen. 


Tudi za otroke je bilo poskrbljeno, saj je Olimpijski festival s športnimi asi na Kongresnem trgu predstavil olimpijske športe na res izviren način, zraven pa so bili še naši športniki – naši so seveda morali vse preizkusiti. 




Potem se nam je mudilo domov na ogled odbojkarskega polfinala med Italijo in Slovenijo, vmes pa smo še pakirali za Moelltal. Precej pozno smo prispeli tja in je bilo že parkiranih nekaj avtodomov.  Tudi sicer je presenetljivo koliko ljudi že pride smučat sredi oktobra, poleg teh seveda, ki trenirajo (med njimi sta bila tudi Mikaela Shiffrin in Marcel Hirscher). Smuka je bila odlična, saj je tisti teden zapadlo nekaj snega, vreme idealno, torej super otvoritev smučarske sezone. 



Ni komentarjev:

Objavite komentar