ponedeljek, 22. junij 2015

Trbiž, Gerlitzen, Planica

21.3.-22.3.2015

Ker je bil Anže na nogometnih pripravah v Lignanu, sva midva petek zvečer izkoristila za koncert Blow up v Fnx baru in se na pot odpravila v soboto zjutraj. Prijatelji so že bili v Trbižu, midva pa sva imela zgodnje vstajanje, tudi zaradi Planice in pričakovane gužve. Presenetljivo je šlo brez gužve mimo Kranjske gore in Rateč, čeprav so se v Planico valile trume ljudi.
Kofetek nas je že čakal, potem pa so šli Aleš, Primož, Lara in Žiga na spomladansko dopoldansko smuko na Gerlitzen in bili zelo navdušeni.


No, midve s Sandro sva si vzeli frej dan za šoping in kofetke v Trbižu. Obdelali sva par trgovin, bili zelo uspešni, vmes kofetki in aperoli, ni nama bilo hudga. Ko sva se ravno spravili k počitku, so preostali že bili nazaj.
Po nabavi dobrotk v Eurosparu, smo se odpravili v Kranjsko goro na PZA. Tam je bilo vse nabito polno, ampak smo nekako našli 2 prostora. Hkrati pa doživeli kar manjši šok, ker je bilo ogromno ljudi, ki so bili večinoma zelooo veseli:) Srečali smo še naše prijatelje in se odpravili k dvorani Vitranc, kjer so ravno predstavljali skakalce, potem pa je sledil koncert Atomik harmonik in Rock partizanov. No, teh nismo dočakali, smo prej ušli...
V nedeljo zjutraj je najprej snežilo, no, bolje kot leto prej, ko je ravno tako v nedeljo močno deževalo. Odpravljali smo se namreč na finalno tekmo v Planico. Organizacija res lepo teče, saj smo prevoz dobili takoj. V poskusni in prvi seriji je še malce deževalo, potem pa se je celo zjasnilo. Kljub vremenu, je bilo kar precej obiskovalcev, tekma pa zelo zanimiva do konca. Vmes smo malce prigriznili, "potencialne gospodinje" pa smo se še pofotkale z Žanom Koširjem.


Po koncu tekme smo počakali še skakalce, potem pa se vrnili peš do Kranjske gore. Tam se je parkirišče že precej spaznilo, tako da tudi gneče ni bilo za domov.


Ni komentarjev:

Objavite komentar